Stäng sidan
sydney-rae-_-6iQvIunqA-unsplash

It's tee time!

Här finns golfbanor som rankas högt i Sverige!

Golf South Sthlm  är ett samarbete mellan Vidbynäs och Kallfors som tillsammans erbjuder dig 69 hål och regionens tre högst rankade banor. Medlemmar får tillgång till allt som Kallfors och Vidbynäs erbjuder i ett och samma medlemskap!

Kallfors golfbanor

Kallfors 18-hålsbana präglas av höga utslag, vackra vyer och strategiska utmaningar. Banan har par 72 och är mellan 4700-6400 meter beroende på vilket av våra fem tees du väljer. 9-hålsbanan ingick tidigare i 18-hålsbanan, men sedan nybyggnationen 2003 är det en egen slinga som är mindre kuperad. Banan har par 34 och du kan välja mellan sex olika tees, du kan välja olika tees för de olika varven.

Kallfors Clean Course öppnade sommaren 2019. Utformningen som är ritad av Pierre Fulke erbjuder mycket variation och lekfullhet och en del av banan är upplyst. Här kan även du som inte har grönt kort spela.

Vidbynäs

På Vidbynäs golf, utanför Södertälje centralort, hittar du två banor. South Course är en öppen bana med vild och vacker natur och har många utmanande öppna hål och på banan finns hela 88 bunkrar. Efter 9 håls spel kommer du tillbaka till klubbhuset. Där har vi full service i vår bar. North Course är en skogsbana, där naturen skiljer sig markant från South Course där varje hål sitt eget rum och inger en känsla av fjällandskap.

Sidan uppdaterad: 2020-06-24

Stäng sidan