Stäng sidan
Skansholmen 2 Skansholmen (2)

Bli en verandaseglare!

I sommar uppfinner vi ett nytt ord - verandaseglare! Sitt på en veranda på någon av Södertäljes gästhamnar. Njut av utsikten med glittrande vatten, båtar och bryggor. I Södertälje finns två gästhamnar, en vackert belägen ute i skärgården på Mörkö och en centralt belägen nära stadskärnan.

Skansholmen gästhamn och bistro

På Mörkös norra del intill färjeläget ligger Skansholmens gästhamn och sjökrog. Här hittar du en riktig skärgårdsupplevelse som kan nås både med eller utan båt. Njut av en glass från glassbuffén med över 40 olika smaker. När hungern slår till kan du beställa något att äta från bistroköket som du kan avnjuta i den nya loungeavdelningen. Blir det en sen kväll kan ni dessutom sova över. Förutom gästhamnen för båtarna kan du hyra en liten stuga, prova deras vandrarhem eller ställa din husbil eller husvagn på campingen.

Södertälje Gästhamn

I närhet till både stadskärnan och pendeltågsstationen ligger Södertälje Gästhamn strategiskt belägen. Här finns servicehus med toaletter, dusch och tvättstuga, minilivs, båttvätt, restaurang/café och sjömack. Tvärs över vattnet finns Sydpoolen Actic med inomhusbassänger och gym men också en av Sveriges bästa skateparker bredvid en parkour park och klätterväggar. Stadskärnan med restauranger, shopping, apotek och även konstgallerier, mötesplatser och mataffärer ligger endast tio minuters promenad bort.

 

 

 

Sidan uppdaterad: 2020-06-10

Stäng sidan