Stäng sidan
Logga Golf South Sthlm

Golf South Sthlm

Golf South Sthlm – ett unikt samarbete mellan Kallfors och Vidbynäs. Golfen förändras och vi utvecklas. Kallfors och Vidbynäs ger dig Golf South Sthlm – ett koncept där du får södra Stockholms två bästa och mest trivsamma golfklubbar i ett och samma medlemskap!

Golf South Sthlm är resultatet av en vision som handlar om att skapa södra Stockholms bästa och mest prisvärda golfupplevelse. För alla. Till att börja med bestämde vi oss för att forma ett koncept där våra medlemmar får tillgång till allt som Kallfors och Vidbynäs har att erbjuda – i ett och samma medlemskap. Tillsammans erbjuder vi 72 hål och i stallet har vi bl.a. regionens två högst rankade banor, Vidbynäs South Course (1) och Kallfors 18-hålsbana (2).

Kraften i Golf South Sthlm utgörs av kombinationen av det ”vilda och vackra” Vidbynäs och den ”roligare golfen” på Kallfors. Glädje, passion och omtanke är ord som genomsyrar det vi gör och hos oss ska alla kategorier golfare känna sig välkomna. Svårare än så är det inte. Men vi är inte färdiga med det här. Det är bara början.

Helt unikt för konceptet är att det bildas ett gemensamt bolag som tar hand om försäljning och service på båda anläggningarna. Bolaget Golf South Sthlm ska fokusera på försäljning av medlemskap, sponsorpaket, företagsgolf och greenfee samt att ytterligare förbättra golfupplevelsen. Driften av banorna och fastigheter, ligger kvar i respektive anläggningsbolag på Kallfors och Vidbynäs. Restaurang, shop och proverksamhet läggs ut på entreprenad. Golfklubbarna driver som vanligt den idrottsliga delen med tävlings, junior och klubbverksamhet. Golf South Sthlm samordnar allt.

 

Vill du veta mer?

Kontakta

Anna Öqvist – Kallfors anna@kallfors.com 0709-495303

Bosse Olsson – Vidbynäs boo@byggpartner.com 070-4169110

 

Sidan uppdaterad: 2020-02-12

Stäng sidan