Stäng sidan
Shopping

Shopping

I Södertälje finns möjlighet till en mångsidig shopping. Här finner du allt från stora välkända kedjor till små unika butiker. Dessutom finns det tre handelsområden med elektronik, heminredning och klädaffärer.

 • Södertälje centrum

  I Södertälje centrum finns tre stycken gallerior, Kringlan, Telgehuset och Lunagallerian med många butiker med kläder och accessoarer, smycken, väskor, skor, smink och skönhetsprodukter, inredning och tekniska prylar. Alla tre ligger längs med gågatan, Storgatan, där det också finns välkända namn som H&M, Stadium, Åhléns, Din Sko och Dressman. Dessutom finns det flera mindre butiker med unikt utbud, butiker som ni inte hittar någon annanstans. Mellan affärerna hittar ni också många caféer och restauranger som gör att det är lätt att stanna upp och ta en paus från shoppandet så att man orkar längre!

 • Handelsplatser

  Ute vid Morabergs handelsplats finns det större välkända affärer som har inredning, sportkläder och skor, sängar och möbler, blommor och verktyg och trädgårdsskötsel. Några av affärerna är Jula, Jysk, Plantagen, Rusta och ElGiganten. Här finns också en McDonalds när ni blir hungriga.

  Vid Vasa handelsplats finns stora affärer för daglig varuhandel med mataffärer, Systembolaget och något för djuren på Djurmagasinet, men också Media Markt och kläd- och skoaffärer. Ett nytt Biltema har också öppnat på området och när ni blir hungriga finns Queens Burger mittemot.

  Weda handelsplats har också mycket daglig varuhandel, som mataffärer och bageri, men också Team Sportia, och en secondhand-butik på över 1000 kvm. När ni blir hungriga kan ni välja mellan Sushi Express eller fika inne i gallerian.

 • Järna centrum

  I Järna centrum finns ett utbud av mindre butiker med kläder och leksaker, dessutom så finns det skönhetsprodukter och blombutiker. Missa inte Reko hälsokost för bra ekologiska produkter från hela världen! Ute i Ytterjärna vid kulturhuset finns Nibble handelsträdgård, Robygge med småpresenter, leksaker och Weledaprodukter. Både i centrum och i Ytterjärna finns flera olika alternativ att välja mellan när ni blir hungriga, Rawfood café, pizzeria, bistro eller kanske Ytterjärnas kafé och restaurang med ekologisk och närproducerad mat.

 • Enhörna/Hölö/Mölnbo

  Besök Butiken på landet, Norrlöts handelsträdgård och antik och auktion i Enhörna, hantverksboden i Kulturcentrum kyrkskolan i Hölö och Norra Stene skafferi vid Molstaberg i Mölnbo.

Sidan uppdaterad: 2020-02-12

Stäng sidan